Lapin Talvi

Talvinen Lappi on täynnä koettavaa

Olipa mielessäsi Inarin laajat erämaat, käsivarren suurtunturit tai Norjan kuningasrapuapajat, me järjestämme unelmiesi seikkailun Pohjoisimmassa Lapissa. Suuntaamme erämaahan useimmiten suoraan lentokentältä, joten pääset kokemaan mahdollisimman paljon lyhyemmälläkin viipymällä. Retkemme sisältävät toiveidenne mukaan laadukkaat varusteet ja moottorikelkat sekä huippumotivoituneet siperianhuskyt, ammattitaitoista eräopasta unohtamatta. Retkillämme on mahdollisuus majoittua hotellissa ”kaikilla mukavuuksilla” tai halutessaan haastaa itsensä yöpymällä eräkämpässä tai teltassa – vaikka keskitalvella.

Pyydä tarjous teille sopivasta seikkailusta

Nauti vauhdista ja talvesta moottorikelkkaillen

Lähde ikimuistoiselle tutkimusmatkalle Lapin lumiseen maastoon jäätyneille järville ja lumisille tuntureille! Moottorikelkkailu onnistuu kokemattomaltakin perusteellisen ohjeistuksen avulla ja kelkkailtaessa omaan taitotasoon soveltuvalla reitistöllä. Meiltä saat käyttöösi laadukkaan moottorikelkan ja kelkkailuun tarvittavat muut varusteet.

Perinteiset koiravaljakkoajelut

Koe Lapin talvinen luonto perinteisestä näkökulmasta ja lähde koiravaljakkoajelulle! Teemme valjakkoretkiä Inarijärven henkeäsalpaavan kauniissa ympäristössä siperianhyskyvaljakon vetämänä. Ammattioppaamme on aina mukana valjakkoajelussa ja huolehtii retken onnistumisesta.

Talviset eräkämpät ja telttailu

Miltä kuulostaa talvinen Pohjois-Lapin yö eräkämpässä tai teltassa majoittuen? Retkillämme on aina mahdollisuus yöpyä  ”kaikilla mukavuuksilla” hotellissa tai kokeilla omia rajojaan luonnon helmassa. Eräkämpässä tai teltassa yöpyvä kokee Lapin varmasti autenttisimmillaan. Otatko haasteen vastaan?

Räätälöimme retket aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Pyydä tarjous juuri teille sopivasta retkestä

YHTEYSTIEDOT

PUHELIN

Juuso Hietarinne
+358 40 018 0565

Eemil Hietarinne
+358 40 128 9647