Lapin Kesä

Unohtumaton kesä Lapissa

Kesällä Lapissa voi kokea unohtumattomia elämyksiä muun muassa kalastuksen, vaelluksen ja melonnan parissa. Lapland Outdoor järjestää räätälöityjä retkiä pienille ja suuremmille ryhmille. Otamme mielellämme vastaan toiveenne retken sisällöstä ja annamme ehdotuksen sekä tarjouksen juuri teille soveltuvasta retkestä.

Kalastus puhtailla vesistöillä

Lappi tarjoaa saalisvarmat ja puhtaat kalavedet niin kesällä kuin talvella. Lapin vesistöistä nousee muun muassa taimenta, harjusta, siikaa ja haukea. Pohjois-Lappia kuulee kutsuttavan jopa ”todelliseksi Järvi-Suomeksi” – niin runsaat ovat sen sisällään pitämät vesistöt! Kesällä pääset kokemaan hyvien kalastusolosuhteiden lisäksi yöttömän yön, joka tekee kalastuskokemuksesta entistä mieleenpainuvamman.

Räätälöimme kalastusretkiä pienille ja suuremmille ryhmille, täysin toiveidesi mukaan. Laajan yhteistyöverkostomme avulla pystymme tarjoamaan myös vetouisteluretkiä Inarijärvelle ja muille alueen taimenvesille.

Vaeltaminen vie luonnon ääreen

Lapin laajat luonnontilaiset ja asumattomat alueet tarjoavat oivan ympäristön lyhyempien ja pidempien vaellusretkien toteuttamiselle. Inarijärven alueen vaellusreitit ovat erinomainen kohde keskitasoisten ja vaativamman tason vaelluksia varten. Erämaa-alueilla kokenut retkeilijä voi vaeltaa pitkään omia polkujaan törmäämättä vastaantulijaan. Lapin erämaa-alueilla liikkumiseen vaaditaankin hyvät suunnistus- ja retkeilytaidot, eikä reittejä pääsääntöisesti ole merkitty. Vaellusreitti sekä vaellukselle varattavat tarvikkeet kannattaakin suunnitella hyvissä ajoin etukäteen.

Toteutamme kaikenkokoisten ryhmien vaellusretkiä Inarijärven ja Pohjois-Lapin alueilla. Vaellusretki sisältää ammattioppaan palvelut sekä tarvittavat vaellusvälineet ja -tarvikkeet sopimuksen mukaan.

Melonta on paras tapa tutustua Inarijärveen

Melonta on mainio tapa tutustua Inarijärven luontoon ja maisemiin. Kesällä sääolosuhteet hellivät melojaa ja pääset kokemaan Lapin yöttömän yön luonnon helmasta käsin. Järjestämme opastettuja melontaretkiä ja vuokraamme kalustoa myös omatoimimelojille Inarijärvelle, historialliselle Ivalojoelle sekä muille alueen vesistöille. Tuhansien saarien sokkeloista ja Ivalon koskista nauttii parhaiten laadukkailla varusteilla, ammattioppaan johdolla. Tarjoamme ainoana alueella asiakkaidemme käyttöön kuivapuvut sekä neopreenikengät takaamaan mukavan ja turvallisen melontaretken olosuhteista riippumatta.

Pyydä tarjous toiveidenne mukaisesta paketista!

YHTEYSTIEDOT

PUHELIN

Juuso Hietarinne
+358 40 018 0565

Eemil Hietarinne
+358 40 128 9647